Columns

Juf & Meester - Columns - logo Juf LysbethJuf & Meester - Columns - logo Juf Lysbeth

transparant

COLUMNS VAN LYSBETH

Juf Lysbeth is leerkracht in de bovenbouw én getrouwd met meester Michiel. Ze heeft elke groep gehad, maar groep 8 is haar favoriet. Ze is een beetje jaloers op kinderen in haar klas die paardrijden, want dat zou ze zelf ook graag doen. Lysbeth volgt de ontwikkelingen in het onderwijs op de voet.

Juf en Meester - Columns - Logo juf NaomiJuf en Meester - Columns - Logo juf Naomi

transparant

COLUMNS VAN NAOMI

Juf Naomi (35 jaar) staat stralend voor groep 3 en schrijft daar ook graag over. Ze is getrouwd met een heuse hulppiet, zit vaak onder de glitters en is dol op klassepret, net(jes)werken, pubquizzen, (voor)lezen, koken, (web)shoppen, op vakantie gaan, een partijtje hockey, feestjes en flamingo’s.

Juf en Meester - Columns - Logo Meester MarcJuf en Meester - Columns - Logo Meester Marc

transparant

COLUMNS VAN MARC

Marc ter Horst (49 jaar) is vader van Simon (11) en Aniek (13). Hij is kinderboekenschrijver, tekstschrijver en educatief auteur. Marc komt regelmatig op basisscholen en vertelt dan over zijn konijnen, over vulkanen en over zijn informatieve kinderboeken ‘Hé Aardbewoner’, ‘Van oerknal tot robot’ en ‘De oma van de oma van mijn oma’.

Juf & Meester- Columns - Logo Juf FloortjeJuf & Meester- Columns - Logo Juf Floortje

transparant

COLUMNS VAN FLOORTJE

Floortje Kroeze (31 jaar) werkt als ‘dubbeljuf’ in het onderwijs: haar werk in de gymzaal combineert ze met het lesgeven aan groep 3. De wonderlijke belevenissen die ze daar meemaakt, probeert ze te vangen in haar columns.

Juf & Meester - Columns - Logo juf MariekeJuf & Meester - Columns - Logo juf Marieke

transparant

COLUMNS VAN MARIEKE

Marieke van Woesik (22 jaar) is net afgestudeerd aan de pabo. Ze woont samen met Geert (ook net afgestudeerd aan de pabo) in Arnhem. Marieke vult haar tijd vooral met schrijven, ze heeft een eigen blog, Mariekevanwoesik.nl. Voor juf schrijft ze over haar ervaringen als beginnend leerkracht.

Juf & Meester - Columns - Logo Meester MichielJuf & Meester - Columns - Logo Meester Michiel

transparant

COLUMNS VAN MICHIEL

Meester Michiel werkt op een reguliere basisschool in het midden van het land. Hij is geboren in 1964 en getrouwd met Lysbeth. Ze hebben een tienerzoon met de naam Jurre. Michiel spaart afstandsbedieningen en gaat elke woensdagmiddag naar Zumba fitness.