Columns

Juf & Meester - Columns - logo Juf LysbethJuf & Meester - Columns - logo Juf Lysbeth

transparant

COLUMNS VAN LYSBETH

Juf Lysbeth is leerkracht in de bovenbouw én getrouwd met meester Michiel. Ze heeft elke groep gehad, maar groep 8 is haar favoriet. Ze is een beetje jaloers op kinderen in haar klas die paardrijden, want dat zou ze zelf ook graag doen. Lysbeth volgt de ontwikkelingen in het onderwijs op de voet.

Juf en Meester - Columns - Logo juf NaomiJuf en Meester - Columns - Logo juf Naomi

transparant

COLUMNS VAN NAOMI

Juf Naomi Smits (36 jaar) staat stralend voor groep 3 en schrijft daar ook graag over. Ze is getrouwd met een heuse hulppiet en samen hebben ze een dochtertje: Roos (0 jaar). Ook zit ze vaak onder de glitters en is ze dol op klassepret, net(jes)werken, pubquizzen, (voor)lezen, koken, (web)shoppen, op vakantie gaan, een partijtje hockey, feestjes en flamingo’s.

Juf en Meester - Columns - Logo Meester MarcJuf en Meester - Columns - Logo Meester Marc

transparant

COLUMNS VAN MARC

Marc ter Horst (50 jaar) is vader van Simon (12 jaar) en Aniek (14 jaar). Hij is tekstschrijver, educatief auteur en schrijver van informatieve kinderboeken, waaronder ‘De oma van de oma van mijn oma’, ‘De wortels van Oranje’ en ‘Palmen op de Noordpool’.

Juf & Meester- Columns - Logo Juf FloortjeJuf & Meester- Columns - Logo Juf Floortje

transparant

COLUMNS VAN FLOORTJE

Floortje Kroeze (32 jaar) is moeder van Jip (1 jaar) en juf van groep 6 op een basisschool in Weesp. Ze is gek op verse potloodpunten, sinaasappels, mooie voorleesboeken en de verrassende kronkels van het kinderbrein. Vooral het laatste probeert ze te vangen in haar columns.

Juf & Meester - Columns - Logo juf MariekeJuf & Meester - Columns - Logo juf Marieke

transparant

COLUMNS VAN MARIEKE

Marieke van Woesik (22 jaar) is net afgestudeerd aan de pabo. Ze woont samen met Geert (ook net afgestudeerd aan de pabo) in Arnhem. Marieke vult haar tijd vooral met schrijven, ze heeft een eigen blog, Mariekevanwoesik.nl. Voor juf schrijft ze over haar ervaringen als beginnend leerkracht.

Juf & Meester - Columns - Logo Meester MichielJuf & Meester - Columns - Logo Meester Michiel

transparant

COLUMNS VAN MICHIEL

Meester Michiel werkt op een reguliere basisschool in het midden van het land. Hij is geboren in 1964 en getrouwd met Lysbeth. Ze hebben een tienerzoon met de naam Jurre. Michiel spaart afstandsbedieningen en gaat elke woensdagmiddag naar Zumba fitness.