Home Artikelen Gezocht: leerkrachten van de maand

Artikel

Gezocht: leerkrachten van de maand
G

Ook in het nieuwe schooljaar is Juf & Meester op zoek naar leerkrachten van de maand!

Ben jij gestart als leerkracht, er even tussenuit geweest en heb je opnieuw voor de klas gekozen? Ben je soms een leerkracht die als freelancer werkt? Heb je aan een uniek project meegewerkt of met klas een project op poten gezet? Heb je als leerkracht iets bijzonders meegemaakt? Heb je er nog een andere baan naast? Of geef je les op een niet doorsnee school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een mail naar juf@malmberg.nl o.v.v. ‘Leerkracht van de maand’ en wij zorgen dat jouw mail bij de juiste redactie terechtkomt.

Wil jij Juf & Meester ontvangen?

Schrijf je in voor Mijn Malmberg

Schrijf je gratis in voor Mijn Malmberg en vink bij je profielgegevens aan dat je Juf & Meester wilt ontvangen. Het magazine wordt dan twee keer per jaar gratis naar je schooladres gestuurd. Verzenden naar een privéadres is helaas niet mogelijk.

Juf & Meester wordt gratis verstuurd aan leden van MijnMalmberg.nl die minimaal eenmaal per jaar op hun account inloggen.

Jaarkaartjes

De laatste maanden van het jaar zijn druk, gezellig en soms spannend voor de kinderen. Kijk samen terug op het afgelopen jaar, wat ging er fout en waar kunnen jullie van nagenieten?

Makey Makey Go

Meester Sander probeert de leukste dingen voor je uit. Is het zo mooi als de verpakking je wil laten geloven?

Juffenzus

Juf Astrid heeft een juffenzus.
14,840FansLike
4,845VolgersVolg
5,762VolgersVolg

Mijn Malmberg

Word lid van Mijn Malmberg. Altijd gratis actueel lesmateriaal, direct inzetbaar in de les. Je hoeft alleen de lessen uit te printen en uit te delen. En je krijgt Juf & Meester 2x per jaar bij jou op school!

December

De allerleukste lessuggesties rondom 'december'.

Aarde

De allerleukste lessuggesties rondom 'aarde'.

Herfst

De allerleukste lessuggesties rondom 'herfst'.