Home Artikelen Gezocht: leerkrachten van de maand

Artikel

Gezocht: leerkrachten van de maand
G

Ook in het nieuwe schooljaar is Juf & Meester op zoek naar leerkrachten van de maand!

Ben jij gestart als leerkracht, er even tussenuit geweest en heb je opnieuw voor de klas gekozen? Ben je soms een leerkracht die als freelancer werkt? Heb je aan een uniek project meegewerkt of met klas een project op poten gezet? Heb je als leerkracht iets bijzonders meegemaakt? Heb je er nog een andere baan naast? Of geef je les op een niet doorsnee school? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Stuur een mail naar juf@malmberg.nl o.v.v. ‘Leerkracht van de maand’ en wij zorgen dat jouw mail bij de juiste redactie terechtkomt.

Wil jij Juf & Meester ontvangen?

Schrijf je in voor Mijn Malmberg

Schrijf je gratis in voor Mijn Malmberg en vink bij je profielgegevens aan dat je Juf & Meester wilt ontvangen. Het magazine wordt dan twee keer per jaar gratis naar je schooladres gestuurd. Verzenden naar een privéadres is helaas niet mogelijk.

Juf & Meester wordt gratis verstuurd aan leden van MijnMalmberg.nl die minimaal eenmaal per jaar op hun account inloggen.

Kinderpraatje: kribbe

Juf: 'Weet iemand wat een kribbe is?' 'Ja juf, het is een soort Maxi-Cosi!'

Leestip: Het officiële Scratch jr. boek

Programmeren is niet alleen bestemd voor nerds en mensen die dol zijn op computers. Elk kind kan het (leren). En elke leerkracht ook.

Virus

In de middag had ik al dertien ouders gebeld met de vraag of ze alsjeblieft hun spugende, poepende of ijlende kind konden komen ophalen.
14,539FansLike
4,672VolgersVolg
5,768VolgersVolg

Mijn Malmberg

Word lid van Mijn Malmberg. Altijd gratis actueel lesmateriaal, direct inzetbaar in de les. Je hoeft alleen de lessen uit te printen en uit te delen. En je krijgt Juf & Meester 2x per jaar bij jou op school!

Winter

De allerleukste lessuggesties rondom de winter.

Kerst

De allerleukste lessuggesties rondom kerst.

Zonnestelsel

De allerleukste lessuggesties rondom het zonnestelsel.