Home Artikelen Tip: de Malmberg Onderwijsadviesdag

Artikel

Tip: de Malmberg Onderwijsadviesdag
T

Op vrijdag 29 november vindt bij Uitgeverij Malmberg in Den Bosch de Onderwijsadviesdag 2019 plaats. Het thema dit jaar is Blended leren. Het belooft net zoals ieder jaar een boeiende dag te worden met inspirerende workshops, verzorgd door diverse medewerkers van Malmberg. Ben jij erbij?

Hoe zet je Blended learning in?

Onder blended learning verstaan we het gebruik van online en offline tools in verschillende fases van het leerproces. Tijdens de Malmberg Onderwijsadviesdag komen diverse vragen aan bod, zoals: ‘Hoe en wanneer maak je de keuze om digitaal of op papier te werken?’ Onderwijsdeskundige Arjanne Hoogerman geeft achtergrondinformatie en tips voor dit keuzeproces. En: ‘Is het leesonderwijs te digitaliseren en wat zijn voor- en nadelen?’ Expert Jan Jaap Bijlsma neemt dit met je door.

Tot slot staat de vraag ‘Hoe kun je met het hele team de visie op digitalisering van het onderwijs vormgeven?’ centraal. Methodespecialist Martijn de Wit geeft je handvatten die je direct in de praktijk kunt gebruiken.

Nieuw adaptief platform Bingel

Daarnaast is er aandacht voor Bingel: het nieuwe adaptieve platform voor het basisonderwijs. We bespreken onder andere de mogelijkheden en functionaliteiten van Bingel bij de nieuwe rekenmethoden Pluspunt en De Wereld in Getallen.

Meld je gratis aan

Bekijk het programma van de Malmberg Onderwijsadviesdag en meld je gratis aan.
Tip: meld je samen met de ICT-coördinator aan voor een optimale beleving van de dag.

Meer weten over Blended learning?

Ben je al bezig in je klas met het combineren van online en offline lesmateriaal en tools? Wil je graag praktische tips? Of wil je er graag meer over weten? Op Onderwijs van Morgen staat een special over blended learning.

Wil jij Juf & Meester ontvangen?

Schrijf je in voor Mijn Malmberg

Schrijf je gratis in voor Mijn Malmberg en vink bij je profielgegevens aan dat je Juf & Meester wilt ontvangen. Het magazine wordt dan twee keer per jaar gratis naar je schooladres gestuurd. Verzenden naar een privéadres is helaas niet mogelijk.

Juf & Meester wordt gratis verstuurd aan leden van MijnMalmberg.nl die minimaal eenmaal per jaar op hun account inloggen.

Kinderpraatje: kribbe

Juf: 'Weet iemand wat een kribbe is?' 'Ja juf, het is een soort Maxi-Cosi!'

Leestip: Het officiële Scratch jr. boek

Programmeren is niet alleen bestemd voor nerds en mensen die dol zijn op computers. Elk kind kan het (leren). En elke leerkracht ook.

Lente 2017

Leuke lessen rondom de winter bij de methode.
14,840FansLike
4,857VolgersVolg
5,766VolgersVolg

Mijn Malmberg

Word lid van Mijn Malmberg. Altijd gratis actueel lesmateriaal, direct inzetbaar in de les. Je hoeft alleen de lessen uit te printen en uit te delen. En je krijgt Juf & Meester 2x per jaar bij jou op school!

Gezond het nieuwe jaar in

Gezond het nieuwe jaar in: gratis lessuggesties via Mijn Malmberg.

December

De allerleukste lessuggesties rondom 'december'.

Aarde

De allerleukste lessuggesties rondom 'aarde'.