Home Top 10 en tips Een vet vakantiegevoel: 8 toffe tips

Top 10 en tips

Een vet vakantiegevoel: 8 toffe tips
E

Het schooljaar 2019-2020 zal de boeken ingaan als HECTISCH! Thuisonderwijs, anderhalvemeteronderwijs, twintig keer per dag handen wassen en desinfecteren, ga zo maar door. Daarom heb jij het extra verdiend om deze zomervakantie helemaal tot rust te komen. Met deze tips kun je, ondanks de coronamaatregelen, maximaal relaxen tijdens deze zomervakantie in eigen land.

1          Thuisparadijs

Waarom op vakantie gaan als je ook je eigen tuin of balkon kunt omtoveren tot een vakantieparadijs? Ga naar Intratuin of Dille & Kamille om inspiratie op te doen. Met een paar vrolijke plantjes kom je een heel eind.

 

2          Hangen

Geen zin om je hele tuin te verbouwen? Dat begrijpen wij best. Schaf in plaats van een nieuwe tuin een hangmat aan. Met je ogen dicht waan je je zo op Bali!

 

3          Proost!

Watermelon Fizz? Bellini? Of een Moscow Mule? Cocktails zijn de ultieme zomerdrankjes. Gall & Gall zette de lekkerste cocktails voor je op een rij. Liever geen alcohol? Alcoholvrije gin-tonics en pina colada’s zijn net zo lekker!

 

4          Summer Disaster

HEMA heeft in samenwerking met Studio Job de Summer Disaster-collectie ontwikkeld, want de zomer is heerlijk, maar daarom niet meteen perfect. Het is een kleurrijke en vrolijke collectie met artikelen voor de zomer, van teenslippers tot picknickkleden.

5          Hoor de vogels fluiten

Heb je geen tuin of balkon? Of zit je graag binnen wanneer het kwik buiten de veertig graden aantikt? Breng dan de natuur in huis met de Zwitscherbox. Deze leuke huisjes zijn uitgerust met een bewegingssensor. Zodra je langsloopt, beginnen vrolijke vogels te fluiten.

 

6          Kleurrijk

Misschien klinkt het suf, maar dat is het zeker niet: een kleurboek voor volwassenen. Wat is er nu relaxter dan uren bezig zijn met een mandala?

 

7          Koffietijd

Ongetwijfeld heb je deze populaire koffie al eens voorbij zien komen: dalgona koffie. Niet voor niets razend populair, want het is de ultieme zomerkoffie. Makkelijk om te maken en net iets specialer dan een iced late. Lees hier hoe je deze hippe koffie klaarmaakt. Heb je geen mixer in huis? De koffie is ook te maken met een garde. Hierdoor train je ook nog je armspieren, mooi meegenomen toch?

 

8          Rust in het museum

Plan een dagje naar je favoriete museum. Vergeet niet van tevoren een kaartje te reserveren, want dit is door de coronamaatregelen verplicht. Bekijk het van de positieve kant: door de maatregelen mogen er minder mensen in de musea. Hierdoor heb je de ruimte en de tijd om alles eens rustig te bekijken.

 

 

Wil jij Juf & Meester ontvangen?

Schrijf je in voor Mijn Malmberg

Schrijf je gratis in voor Mijn Malmberg en vink bij je profielgegevens aan dat je Juf & Meester wilt ontvangen. Het magazine wordt dan twee keer per jaar gratis naar je schooladres gestuurd. Verzenden naar een privéadres is helaas niet mogelijk.

Juf & Meester wordt gratis verstuurd aan leden van MijnMalmberg.nl die minimaal eenmaal per jaar op hun account inloggen.

Meer top 10 en tips

Minder lawaai in je klas: 15 tips

15 tips voor minder lawaai in de klas!

Een vet vakantiegevoel: 8 toffe tips

8 tips voor een vet vakantiegevoel

Afsluiting van het schooljaar: 10 feestelijke tips

10 tips om het jaar feestelijk af te sluiten!

Raadsels: 21 tussendoortjes

21 raadsels als tussendoortjes voor in de klas!
14,838FansLike
4,815VolgersVolg
5,759VolgersVolg

Mijn Malmberg

Word lid van Mijn Malmberg. Altijd gratis actueel lesmateriaal, direct inzetbaar in de les. Je hoeft alleen de lessen uit te printen en uit te delen. En je krijgt Juf & Meester 2x per jaar bij jou op school!

Boekpromotie

De allerleukste lessuggesties rondom 'boekpromotie'.

Zomer

De allerleukste lessuggesties rondom 'zomer'.

De zee

De allerleukste lessuggesties rondom 'de zee'.

Jaarkaartjes

De laatste maanden van het jaar zijn druk, gezellig en soms spannend voor de kinderen. Kijk samen terug op het afgelopen jaar, wat ging er fout en waar kunnen jullie van nagenieten?

Makey Makey Go

Meester Sander probeert de leukste dingen voor je uit. Is het zo mooi als de verpakking je wil laten geloven?

Juffenzus

Juf Astrid heeft een juffenzus.