Veelgestelde vragen
V

Hoe ontvang ik Juf & Meester?

Ben je leerkracht op een Nederlandse basisschool? Schrijf je dan in op Mijn Malmberg en vink aan dat je Juf & Meester wilt ontvangen. Je ontvangt Juf & Meester nu automatisch en gratis op je school.

Hoe vaak verschijnt Juf & Meester?

Het tijdschrift Juf & Meester verschijnt twee keer per jaar, in het voorjaar en in het najaar. Tot die tijd vind je inspiratie op onze website en onze social media.

Wie maken Juf & Meester?

Juf & Meester wordt gemaakt door uitgeverij Malmberg. Het redactieteam bestaat uit medewerkers van Malmberg en onafhankelijke redacteuren die affiniteit of ervaring met het onderwijs hebben. Ook freelance journalisten schrijven artikelen. Onze redacteuren zijn praktische mensen met liefde voor het onderwijs.

Ik heb een idee voor Juf & Meester, waar kan ik dat kwijt?

Fijn dat je met ons meedenkt! Je kunt je idee mailen naar juf@malmberg.nl. Redacteuren van het tijdschrift, de website en de social media lezen deze mailbox. We krijgen veel reacties en kunnen daarom niet altijd iedereen beantwoorden. We vragen je begrip hiervoor.

Ik wil meewerken aan een rubriek met mijn school of weet een leuk ‘kinderpraatje’. Aan wie kan ik dat laten weten?

Bedankt voor je enthousiasme en betrokkenheid! Stuur een mail naar juf@malmberg.nl en vermeld daarbij om welke rubriek het gaat. We krijgen veel reacties en kunnen daarom niet altijd iedereen beantwoorden. We vragen je begrip hiervoor. Op onze social media plaatsen we ook regelmatig oproepen.

Het lijkt me leuk om coverjuf of covermeester te zijn. Aan wie kan ik dat laten weten?

Leuk dat je mee wilt werken! Stuur een mail met foto naar juf@malmberg.nl en vermeld daarbij dat het om ‘coverjuf’ gaat. We krijgen veel reacties en kunnen daarom niet altijd iedereen beantwoorden. We vragen je begrip hiervoor.

Ik sta wel ingeschreven op Mijn Malmberg, maar toch ontvang ik het tijdschrift niet. Hoe kan dat?

Check je account op Mijn Malmberg. Bij je profiel moet aangevinkt staan dat je Juf & Meester wilt ontvangen. Staat er een vinkje en heb je in het afgelopen jaar ingelogd op mijnmalmberg.nl maar heb je Juf & Meester niet ontvangen? Informeer bij je collega’s. Hebben zij dit probleem ook? Mogelijk blijft het pakket met de tijdschriften ergens binnen de school liggen en belandt het daarom niet in je postvakje. Is er iets anders aan de hand? Stuur ons dan een mailtje op juf@malmberg.nl en we kijken of we het samen kunnen oplossen.

Kun je Juf & Meester ook ontvangen op je thuisadres?

Onze systemen zijn er technisch niet op ingericht dat wij privéadressen hieraan kunnen toevoegen. Juf & Meester wordt daarom alleen verstrekt aan Nederlandse basisscholen, waardoor je helaas geen exemplaar op je privéadres kunt ontvangen. Je kunt wel veel artikelen online vinden en ons volgen op social media:

Pinterest: https://www.pinterest.com/jufmalmberg/
Facebook: https://www.facebook.com/JufMalmberg
Twitter: www.twitter.com/jufmalmberg

Kun je ook losse exemplaren van Juf & Meester bestellen of kopen?

Helaas is dat op dit moment niet mogelijk. Je kunt wel veel artikelen online bekijken en ons volgen op onze website en social media:

Pinterest: https://www.pinterest.com/jufmalmberg/
Facebook: https://www.facebook.com/JufMalmberg
Twitter: www.twitter.com/jufmalmberg